Verkoop

Verkoop Klankschalen & Accessoires


Klankschalen en accessoires kunnen bij Namasté Heart aangeschaft worden.

 

De keuze van een klankschaal is heel persoonlijk en het is belangrijk hiervoor uitgebreid de tijd te nemen. Bij Namasté Heart kun je in een rustige omgeving de klankschaal kiezen die jou het meeste aanspreekt. Uiteraard kunnen we je hierbij adviseren. Maak vrijblijvend een afspraak en bepaal zo zelf welke klankschaal het beste bij jou past.

Klankschalen


Klankschalen geven een zuivere, diepe klank die lang hoorbaar is.    De verhoudingen van de metalen zijn voor alle schalen weer anders en elke klankschaal heeft zijn eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Dit is tevens bepalend voor  het voortbrengen van de klank, waarbij ook de grootte en wanddikte een rol spelen. Een mooie klank rijk aan harmonische boventonen. Daarnaast is de klanktrilling duidelijk te voelen in het lichaam.

Windgongs


De magische klanken van de Koshi en Zaphir windgongs zijn heerlijk om te gebruiken bij klankmeditatie, yoga, healing, wellness, educatie, of gewoon voor jezelf. De ontspannende melodieën geven vreugde en harmonie.


Koshi

De Koshi's hebben verschillende stemmingen en de elementen zijn verbonden met de verschillende sterrenbeelden. De collectie bestaat uit de vier elementen: Terra (aarde), Aqua (water), Aria (lucht) en Ignis (vuur.) 


Zaphir

De klanken van de Zaphir zijn kristalhelder. De collectie bestaat uit vijf verschillende stemmingen. Chrystalide - Lente, Sunray - Zomer, Twilight - Herfst en Blue Moon - Winter, deze corresponderen met de vier seizoenen.

Sufi verbeeldt de wervelende dans die de seizoenen harmonieus met elkaar verbindt.

Tingsha's


Tingsha’s zijn kleine Tibetaanse klankcimbalen. Ze hebben een mooie zuivere en galmende klank met een diepe werking. Tingsha’s kun je gebruiken tijdens een meditatie om de aandacht er makkelijker bij te houden. De sprankelende toon van een Tingsha resoneert meteen in ons hart. Tingsha’s bevatten wel zeven of meer (tot wel twaalf) metalen waardoor ze een krachtige harmonische klank geven als ze worden aangeslagen.

 

Kloppers


Een passende klopper is van zeer groot belang. Het is de combinatie klopper klankschaal die samen de klank bepalen.


Verschillende kloppers in diverse groottes verkrijgbaar o.a.:

  • Klankschalen viltkloppers
  • Klankschalen aanstrijkhout met leer


Kussentjes & ringen


Om de onderkant te beschermen, is het aan te bevelen de klankschalen op kussentjes of ringen te plaatsen. Je voorkomt zo beschadigingen en krassen en bovendien komt de trilling van de schalen beter tot zijn recht. Plaats een klankschaal liever niet direct op een harde ondergrond, dit geeft vaak een minder prettig geluid. De kussentjes en ringen zijn leverbaar in diverse maten.

Cadeaubon


Als je het leuk vindt om iemand te verrassen met een origineel en ontspannen cadeau, dan is een cadeaubon van Namasté Heart een lief verwencadeau.


Met de cadeaubon kun je iets moois uitzoeken uit ons assortiment,  genieten van een Ontspanning Met Klankschalen of van Yoga Nidra.


De waarde van de bon kun je zelf bepalen. De bon is tot een jaar na aankoop geldig en is ook in gedeelten te besteden. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.

*Voor alle bovengenoemde artikelen geldt dat  de bedragen contact voldaan dienen te worden. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.


Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

CONTACTGEGEVENS:

Namasté Heart

Harma Beuker-Gjaltema

Spijkerlaan 4, 9903 BB Appingedam

tel: 06-238 25 944

Namasté Heart is onderdeel van

Tierelier KinderCoaching

"Vanuit het hart groet al het mooie in mij,

al het mooie in jou."

BANKGEGEVENS:


IBAN: NL44 INGB 0001 3685 77

t.n.v. H. Beuker - Gjaltema


KvK NUMMER:

64888797


BTW NUMMER:

NL069103525B01

Copyright © 2018 by Namasté Heart | Design & Development by Henk Beuker